Üdvözlet mindenkinek!

SZIASZTOK!
A nevem BG.
Futár vagyok, montizom, túrákat szervezek, blogolok, vlogolok
Budapesten élek és szerelek!
Sima srác vagyok, semmi különös.
Azért olvass mert felvidítalak, elgondolkodtatlak, vagy mert érdekel a véleményem, vagy azért olvass, mert szereted! :)

Jó mulatást

2011. április 12., kedd

Az első a kereteken belül!

Sziasztok!       
Meg történt a kezdés!
A Bundabringa-túra szervezés elrajtol ezen a héten szombaton reggel 9 órától a rendőr palota elől!
Részvétel bárkinek lehetséges, aki érzi magában a sport lehetőségét, rendelkezik hegyi kerékpárral, kellő elszántsággal, ha fiatalkorú akkor felügyelettel, teljesen ingyenesen csatlakozhat !

Megkérem a résztvevőket, hogy szombaton reggel, az az 2011 Április 16. n reggel 8:30 és 9:00 között jelenjen meg a rendőr palota előtt! Lehetőség van az út során előre megbeszélt helyen eltérő időpontban a csatlakozásra!
Az útvonal nagy vonalakban a következő:
8:30 és 9:00 között gyülekező a rendőr palota előtt a buszmegálló végénél lévő kerékpár átkelő melletti területen.
Onnan elindulunk az Árpád híd budai hídfőjéhez, amennyiben nem lesz más eltérő előre egyeztetett csatlakozó az útvonal a következő: a Vörösvári Úton haladva a Bécsi Úton keresztül hajtva becsatlakozunk a Farkastorki Útra melyen folyamatos betonos kapaszkodás után kis gurulással felhajtunk a Farkastorki lejtőre, onnan ha nem tévedünk folytatjuk utunkat az Erdőalja úton egészen a természet védelmi terület határáig, ahol vizvételi lehetőség van. Innen tovább indulunk a Jánosbogár utcán a Máriahegyi útig. Ezen a ponton van lehetőség egy kis pihenésre.
Tovább indulunk a a hegyek rejtelmei felé, megegyezés szerint de a tábor tűzön való Nyársalás érdekében lefordulunk a solymári patakhoz, ahol is össznépileg pihenünk ismételten!
Előre megbeszélve eltérhetünk az úttól illetve helyszínen is változik nagy valószínüséggel! Innen is két cél lehetséges. Az egyik a rekettyés étterem és előtte egy közeli tűz rakó hely! Illetve a Solymári pataknál tűz rakás majd a Solymári Vár felfedezése!

Fontos elmondanom, hogy változtak a közlekedési szabályok és a rendőrség az utunk során igazoltathat illetve ellenőrizheti a biztonsági előírások betartását! Ezért Fokozottan Figyeljünk a felszerelésre a közlekedésre és a városban a lehetőleg hordjunk megfelelő jelző és biztonsági eszközöket! (Bukósisak, Lámpák, Prizmák, Láthatósági mellény.) Az esetleges Orvosi problémákról, melyek befolyásolhatják a túrán való részvételt illetve fenyegethetik egyéni biztonságukat, még az induláskor illetve becsatlakozáskor tájékoztatást kérek, kérünk! Senkit sem hagyunk hátra! Mindenki felel önmagáért és a vele közvetlenül egy csapatban lévőkért! További tudni valók a túrán illetve személyes megkereséssel ezen a címen: wordneemig@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése